26 Ноември, 2019 10:45 2 376 3

Футболен съдия с яростна атака срещу опонентите на Бойко Борисов

  • футболен съдия-
  • веселин мишев-
  • бойко борисов-
  • герб-
  • мишев напада всички опоненти на борисов-
  • социалисти-
  • градски десни

Веселин Мишев, който е сред най-опитните странични рефери в България, явно е голям фен на премиера Бойко Борисов и партията му ГЕРБ

Футболен съдия с яростна атака срещу опонентите на Бойко Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

Превъзбуден от визитата на Бойко Борисов във Вашингтон футболният рефер Веселин Мишев се присмя на родната опозиция в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук.

Ето какво написа Мишев на своя профил: "И така. След малко Борисов влиза при Доналд Тръмп, президентът на САЩ. В главата ми нахлуват въпроси: Къде е Курнелия? Къде е Хвърчилков? Къде е Радан? Къде е Бойкикев? Къде е Гнома? Къде е Йончевата? Някой може ли да ми отговори бе, хора?", чуди се той.

Душевният оргазъм, който явно е изпитал страничният рефер от въпросната среща, и последвалите коментари на негови приятели под поста, надъхват още повече Мишев. Нарича социалистите секта, а малко преди това отговаря на свой познат, който пита иронично: "А визите кога" по следния начин - "Нинова, Станишев, Радев, Орешарски и всички подобни капути отговарят по този въпрос".

Съветваме Мишев да обърне внимание на поведението си с флагчето край страничната линия вместо да се вживява толкова по политически теми. Или пък е тръгнал по стъпките на своя колега и депутат от ГЕРБ Стефан Апостолов, който в политическия живот ще се запомни с четенето като първолак от трибуната на Народното събрание.

Веселин Мишев е рекордьор по мачове в елита при асистентите, за което преди около три месеца бе награден от спортния министър Красен Кралев с почетен плакет, а снимката от събитието му е профилна във Фейсбук.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    13 1 Отговор
    Ами , тези са при нормалните хора , щом като толкова питаш , байрактарче футбулно.
  • 2 гербераст зад всеки храст

    13 1 Отговор
    Малко бой е яла тая Мишка !
  • 3 Brat

    7 1 Отговор
    Съдията може да се чуди колкото си иска, но щом Премиера ходи на среща, Премиера трябва да му мисли, нищо, че не е учил протокол, докато е ял филия с мас.