27 Ноември, 2019 14:27 2 036 1

Ибрахимович стана съсобственик на шведския Хамарби

  • златан ибрахимович-
  • хамарби-
  • швеция
Ибрахимович стана съсобственик на шведския Хамарби - 1
Снимка: Instagram

Стана ясно каква е причината за топлата връзка между Златан Ибрахимович и шведският Хамарби. Това е американският конгломерат AEG, който е собственик на последния клуб на Златан - ЛА Галакси и държи 45 % от акциите на Хамарби.

След тристранна среща в Лос Анджелис между представители на Хамарби, AEG и футболната звезда, от американската компания разкриха, че са продали половината от акциите си на Ибрахимович. Това означава, че Златан вече е един от собствениците на шведския клуб.

Изпълнителният директор на Хамарби Рихард фон Йоксул приветства новия партньор на клуба Ибрахимович.

"Това все още е ново за нас, но е много вълнуващо. В последните години клубът претърпя голямо развитие и през следващия сезон ще играем в Европа. Да имаме човек като Златан Ибрахимович - с неговата страст и печеливш манталитет, е страхотно. Рано е да се каже с какво Златан ще допринесе за Хамарби, но очевидно има много голям потенциал в това сътрудничество", каза фон Йоксул пред официалния сайт на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Става ми мъчно, но и се радвам...!

    5 2 Отговор
    Като го видя, отново моя любимец...!Тенкс...!