Last news in Fakti

28 Ноември, 2019 12:05 4 169 5

Шок! Бесни фенове на Малмьо подпалиха статуята на Ибрахимович

  • подпалиха-
  • статуята-
  • на ибрахимович-
  • малмьо-
  • бесни ултраси

Видео клипове на ултраси на Малмьо в Instagram показаха как статуята е възпламенена през нощта

Шок! Бесни фенове на Малмьо подпалиха статуята на Ибрахимович - 1
Снимка: Twitter, Connasson

Статуята на Златан Ибрахимович на стадиона на Малмьо бе атакувана от феновете на отбора, които с това реагираха на новината, че Ибра е станал съсобственик на конкурентния Хамарби.

Легендарният шведски нападател определи своя ход като "забавен и вълнуващ", но очевидно привържениците на родния му Малмьо не смятат така.

Видео клипове на ултраси на Малмьо в Instagram показаха как статуята е възпламенена през нощта. По-рано в сряда феновете реагираха като поставиха на главата на статуята плик за боклук и тоалетна чиния на ръката.

Бронзовата статуя, висока 3,5 метра, бе открита преди малко повече месец, като тя се намира между стария и новия стадион на отбора, за който Ибрахимович дебютира в професионалния футбол и игра между 1999 и 2001.

"Хамарби е фантастичен клуб със страстни фенове и има огромно уважение както в Стокхолм, така и в Швеция", сподели Ибрахимович по повод включването си в собствеността на клуба с 25%. "Винаги съм харесвал клуба и феновете и съм впечатлен с това, което клуба направи в последните години на и извън терена'', каза още той.

Шок! Бесни фенове на Малмьо подпалиха статуята на Ибрахимович
Снимка: Twitter, Connasson

Шок! Бесни фенове на Малмьо подпалиха статуята на Ибрахимович
Снимка: Instagram


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да не се сърди журналът

    8 1 Отговор
    оценявам действията на вандалите, а не работата му.
  • 2 krasi

    5 1 Отговор
    Не пише ли "цигани" пред статуята?!
  • 3 Навеа

    10 4 Отговор
    Защо трябва да се гаврят така с този човек! Аз не удобрявам. Това е признак на ниско интелектуално ниво. Златан Ибрахимович не заслужава такова нещо.
  • 4 Forza Milan

    0 1 Отговор
    Тоя е пълен мозък първо иска милионни в Милан после отива в махалите да играе футбол
  • 5 Ацо

    1 0 Отговор
    Златан си е заслужил всяка една стотинка! Да не говорим че се е доказал във почти всички големи клубове в Европа! Последният мохикан от един изчезващ вид терминатори!