Last news in Fakti

29 Ноември, 2019 09:29 1 480 5

Държавата и ЦСКА с нов проект до дни

  • цска-
  • българска армия-
  • панчерево-
  • дружество

В момента държавното ведомство финализира документацията, която е необходима, за да се завърши процесът

Държавата и ЦСКА с нов проект до дни - 1
Снимка: БГНЕС

Съвместно дружество между ЦСКА и Министерството на спорта за "Армията" и Панчарево ще бъде учредено до броени дни, пише "Тема спорт".

В момента държавното ведомство финализира документацията, която е необходима, за да се завърши процесът.

По неофициална информация оценяването на двата имота вече е било извършено. Очаква се през следващата седмица да стане ясна точната сума, която ЦСКА ще трябва да внесе в съвместното дружество. Тя ще е между 20 и 25 милиона лева. Отделно клубът ще налее още 40 млн. лв. в дружеството.

Всички тези средства ще бъдат използвани за реконструкцията на "Армията" и дейностите по базата в Панчарево. Дружеството, към което ще бъдат прехвърлени имотите, ще се казва "Спортни имоти "Българска армия".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ай сифон бе

    6 2 Отговор
    А на Гей Арена Козирка кога???
  • 2 Левски 1914

    3 4 Отговор
    Тези милиони фенове вместо да се организират и да настояват да накажат тези дето фалираха любимия им отбор те започнаха да викат за тези дето ги млатиха 8 – 0.
  • 3 Левски 1914

    3 4 Отговор
    Тези милиони фенове вместо да се организират и да настояват да накажат тези дето фалираха любимия им отбор те започнаха да викат за тези дето ги млатиха 8 – 0.
  • 4 Левски 1914

    1 5 Отговор
    Преди години имаше Локо София и Цска и ставаха хубави мачове сега Локо София и Цска ФАЛИРАХА и сега играем с Витоша Бистрица, Царско село и разнебитения Литекс от град Ловеч.
  • 5 Цесекар

    1 1 Отговор
    А защо държавата ще се ангажира с цска,другите клубове да го духат.Значи аз като данъкоплатец ще финансирам селянина ганчев ,някой да ме е питал ,не .Ама и от всички вас които гласувахте за тъпака ще вземат ,хак ви е !