Last news in Fakti

14 Декември, 2019 11:59 1 354 3

Херо продължава да чисти в Берое

  • берое-
  • димитър димитров - херо-
  • селекция

Селекцията на старозагорския тим се очаква да бъде насочена към играчи от втора и трета дивизия на Португалия

Херо продължава да чисти в Берое - 1
Снимка: БГНЕС

Холандският бранител Ерол Алкан във втори пореден мач не попада в групата на Берое. По всичко личи, че престоят на защитника под Аязмото приключва, като двете страни ще се разделят по взаимно съгласие през зимата. Информацията е предадена от "Меридиан мач".

Селекцията на старозагорския тим се очаква да бъде насочена към играчи от втора и трета дивизия на Португалия. Кондиционният треньор Пламен Липенски и Георги Чиликов са прекарали близо седмица в Португалия, за да наблюдават играчи.

За домакинството на Царско село в съботния ден треньорът Димитър Димитров-Херо се очаква да включи двама юноши в групата - Никола Маринов и Марин Маринов.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 да чисти

    1 0 Отговор
    ,а пък него до Април ще го `изритват`.....