Last news in Fakti

22 Декември, 2019 20:20 1 300 4

Директор в "Левски": Търсим българи

  • левски-
  • селекция-
  • българи-
  • ивайло петков

Петков коментира трансферните спекулации около "сините"

Директор в "Левски": Търсим българи - 1
Ивайло Петков (вдясно)

Спортният директор на Левски Ивайло Петков представи новото попълнение Симеон Славчев и коментира селекцията на "Герена", съобщава dsport.

"Още от лятото работим по зимната селекция. Имаме конкретно набелязани имена и в най-скоро време се очаква да подпишем с още един-двама човека. По принцип и преди съм казвал, че търсим българи, които имат класата и потенциала да играят в Левски. Славчев е един от тях. Влязохме в контакт с него, след като разтрогна с Карабах", сподели Петков.

"Ако има българи, които могат да допринесат за развитието на Левски, ще водим преговори. Ако няма, се насочваме към чужденци. Търсим двама-трима футболисти, които да засилят конкуренцията в отбора."

"Николай Бодуров е поредната сензация, която се пуска по сайтовете. Откакто аз работя, съм видял да се спекулира с имената на поне 50 футболиста. Към този момент няма нищо около Бодуров", коментира спортният директор на "сините" по повод слуховете за привличането на бившия защитник на ЦСКА Николай Бодуров.

"Ивелин Попов? Той е един от българските играчи, които заслужават да играят в Левски, но той има договор с Ростов. Доста трудно ще се договорим с отбор от елита на Русия", добави още Петков.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цуци

    5 1 Отговор
    Българите от които става нещо са на вън баце . Изгонихте ги , съсипахте школите , унищожихте поколения даровити деца , и сега търсите българи ..е как да стане като вие не сте българи . Шанаджии..
  • 2 Рошко

    2 0 Отговор
    Тп и бизнеса търси ама бегат, прекалено мн плащате, надявайте се на нова вълна емигранти, ама и те неискат тука
  • 3 Диоген

    0 0 Отговор
    Търся човека.
  • 4 масур

    0 0 Отговор
    С к во ги търсите? Със запалена свещ посред бял ден ли? Ха! Първо Костов ги изгони,сега ги търсите. Вижте на Терминал 2,дали са останали.