Last news in Fakti

24 Декември, 2019 12:35 842 0

Гуардиола писал "благодарствено писмо" до Премиърлийг

  • хосеп гуардиола-
  • премиърлийг

Мениджърът говори сякаш се е отказал от титлата

Гуардиола писал "благодарствено писмо" до Премиърлийг - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът Хосеп Гуардиола е писал "благодарствено писмо" на официалните лица в Премиърлийг за програмата на Манчестър Сити по време на коледните и новогодишни празници. Шампионите са един от петте клуба, които играят два мача за по-малко от 48 часа през тази седмица.

Сити гостува на Уулвърхемптън в 21:45 българско време в петък и приема Шефилд Юнайтед в 18 часа в неделя.

"Писах им благодарствено писмо. Tренираме на 23-и и 24-и. Вечерта на 24-и ще почиваме, както и сутринта на 25-и. След това тренираме на 26-и и на 27-и срещаме отбора на Нуно Еспирито Санто", заяви Гуардиола, който ще води тима си срещу Шефилд Юнайтед по-малко от два дни по-късно.

Той добави: "Ливърпул има 16 победи от 17 мача и не е реалистично да мислим, че можем да ги настигнем. Трябва да печелим нашите си мачове, да се класираме за Шампионската лига за следващия сезон и след това. . . Никой не знае, нали? Ако те загубят няколко мача, а ние печелим. . . Когато обаче определен отбор е загубил веднъж в 53 или 54 мача, не изглежда много вероятно да загуби пет пъти в 10 или 11 двубоя. Те просто изглеждат твърде силни в момента".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА