28 Декември, 2019 10:05 1 055 1

Халф на Лудогорец влезе в Топ 3 на Полша

  • яцек горалски-
  • лудогорец-
  • полша

27-годишният футболист е нареден на трета позиция

Халф на Лудогорец влезе в Топ 3 на Полша - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Лудогорец Яцек Горалски получи голямо признание в родината си. Той беше нареден в Топ 3 на най-добрите дефанзивни полски полузащитници за 2019 г.

27-годишният футболист е нареден на трета позиция. Авторите на класацията от сайта 2x45.info твърдят, че Горалски би намерил по-предно място, ако контузии не му бяха попречили да играе по-редовно за Лудогорец.

Изданието допълва, че Яцек Горалски в последния си мач за националния отбор (срещу Словения) е демонстрирал, че може да се справя чудесно и като офанзивен халф.

На първо място в класацията е Гжегож Криховяк от Локомотив (Москва), а след него се нарежда Кристиан Биелик от Дарби Каунти. Топ 5 допълват Рафал Аугустиняк от Урал (Екатеринбург) и Януш Гол от Краковия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Живот и здраве Горалски

    3 0 Отговор
    и догодина да си заемеш първото място, което впрочем си презаслужил, и пак ще заслужиш, стига само здраве да имаш.