Last news in Fakti

28 Декември, 2019 10:59 2 274 0

Пеп Гуардиола се предаде

  • пеп гуардиола-
  • манчестър сити-
  • уулвърхемптън-
  • висша лига

Тежко беше да играем 80 минути с човек по-малко

Пеп Гуардиола се предаде - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на английския шампион Манчестър Сити – Пеп Гуардиола е реалист и е наясно, че след крушението от Уувърхемптън (2:3) шансовете на отбора да стане шампион са нищожни. Това бе и акцентът в неговото изказване след края на двубоя на “Молиню”.

“Тежко беше да играем 80 минути с човек по-малко. На това ниво подобни фактори са решаващи. Мачът беше много труден и не успяхме да се защитаваме достатъчно добре. Двете ни грешки в края се оказаха фатални за изхода на мача”, заяви Гуардиола.

“Трябва да мислим за следващия мач и за това как да побеждаваме оттук нататък. Нереално е да мислим, че можем да догоним Ливърпул. Постоянно ми задават този въпрос, но моят отговор е винаги този”, сподели още той.

Каталунският специалист заяви още, че няма претенции за нарушения на Адама Траоре срещу Бенджамен Менди в ситуацията при гола за 2:2.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА