28 Декември, 2019 19:42 838 0

Евертън подчини Нюкасъл като гост (ВИДЕО)

  • евертън-
  • нюкасъл-
  • висша лига-
  • карло анчелоти

Отборът записа не само четвъртия си двубой без поражение в английската Висша лига

Евертън подчини Нюкасъл като гост (ВИДЕО) - 1
Снимка: Twitter

Евертън продължава със силното си представяне под ръководството на новия си мениджър Карло Анчелоти.

Отборът записа не само четвъртия си двубой без поражение в английската Висша лига, но успя да постигне ценен успех в него като гост на Нюкасъл. Победата бе втора за тима с италианския спец начело.

"Карамелите" се наложиха над домакините си с 2:1 в оспорван и напрегнат мач.

Доминик Калвърт-Люин отказа бранителите на "свраките" след фаталните 13 минути игра, като намери мрежата с прецизен изстрел, дал предимство на състава му.

Попадение на Холгейт пък бе отменено за засада. Повторенията показаха, че положението е било отсъдено коректно и футболистът на "сините" действително се е намирал в нередовна позиция.

Фабиан Шер върна интригата в мача с гол от близка дистанция в 56-ата минута. Той засече топката в мрежата като типичен нападател, въпреки че позицията му е свързана с коренно противоположни задачи на терена.

В 64-ата минута Калвърт-Люин вкара за втори път в мача. Ричарлисон напредна на скорост и центрира превъзходно към включващия се на скорост футболист. Доминик не засече топката по най-добрия начин, но тя все пак влезе в мрежата за крайното 1:2.

Така Евертън е вече с 25 точки в актива си и поделя 10-ата позиция в таблицата именно с днешния си опонент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА