Last news in Fakti

28 Декември, 2019 15:59 1 312 1

Менди: Трудно се говори когато "ла***то удари вентилатора"

  • манчестър сити-
  • уулвърхемптън-
  • бенжамeн менди-
  • висша лига

Направих огромна грешка тази вечер и ви дължа най-доброто от себе си, за да се реванширам

Менди: Трудно се говори когато "ла***то удари вентилатора" - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Манчестър Сити - Бенжамeн Менди се извини за фаталната си грешка, след която Уулвърхемптън изравни резултата във вчерашния двубой с шампионите на "Молиню". Французинът загуби топката в близост до аутлинията, след като Адама Траоре го притисна и впоследствие асистира на Раул Хименес за 2:2. В 89-ата минута Мат Дохърти донесе победата на "вълците", които направиха пълен обрат, въпреки че изоставаха с две попадения.

Манчестър Сити с грешна стъпка във Висшата лига (ВИДЕО)

"Лесно е да се говори, когато всичко върви добре, но е трудно, когато "ла***то удари вентилатора"... Направих огромна грешка тази вечер и ви дължа най-доброто от себе си, за да се реванширам за постоянната подкрепа. Време е да вдигнем глави и да работим здраво, за да се върнем към най-доброто си ниво", написа Менди в "Туитър".


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8888

    0 0 Отговор
    Може би този английски идиом има доста по-художествено обоснован превод от "ла***то удари вентилатора"