Last news in Fakti

3 Януари, 2020 14:05 856 0

Зидан не се притеснява, че може да не спечели нищо през 2020 г.

  • зинедин зидан-
  • реал мадрид

Провал би било, ако не се опитаме да го направим, давайки всичко от себе си

Зидан не се притеснява, че може да не спечели нищо през 2020 г. - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не се притеснява, че тимът му не постига същите успехи като онези от предишния му престой в клуба. Тогава славният французин донесе три титли от Шампионската лига и феновете се надяват на нови триумфи.

“Няма да е провал, ако не спечелим нито един трофей. Провал би било, ако не се опитаме да го направим, давайки всичко от себе си. Трябва да тренираме здраво всеки ден. Един ще спечели Ла Лига, а друг - Шампионската лига. Останалите са глупаци, така ли?! Не мисля”, заяви Зидан днес.

През идната седмица на “белите” им предстои участие в турнира за Суперкупата на Испания, който ще се проведе по нов формат с четири участника. Те ще спорят за отличието в Джеда (Саудитска Арабия) между 8 и 12 януари.

Преди това утре на тима му предстои гостуване на Хетафе в Ла Лига, където Реал е втори зад Барселона.

“Истината е, че загубихме точки и затова не сме на върха - добави Зизу. - Трудно е винаги да бележиш, защото и съперниците умеят да играят добър футбол. Най-важното е ние винаги да се стараем да бележим. Засега можем да сме щастливи от това, което правим. Но искаме да се развиваме и ще се постараем да го направим през 2020 г.”

Французинът не изключи възможността някои от футболистите, му които не играят достатъчно, да напуснат през настоящия трансферен прозорец. Въпросът беше конкретно за Браим Диас и Мариано Диас.

Зидан потвърди още, че Еден Азар със сигурност няма да пътува за Близкия Изток идната седмица, тъй като продължава да е контузен. Надеждите са той да се оправи за след това.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА