5 Януари, 2020 11:05 918 5

Днес ще стане ясно кой е победителят в анкетата ''Футболист номер 1 на България за 2019 г.''

  • футболист на годината-
  • 2019

За четвърта поредна година ще бъде връчена и специална награда "Лъвско сърце - Трифон Иванов".

Днес ще стане ясно кой е победителят в анкетата ''Футболист номер 1 на България за 2019 г.'' - 1
Снимка: БГНЕС

Днес ще стане известен победителят в 59-ата анкета "Футболист на годината". Церемонията по награждаването ще се състои в Централен военен клуб в София, като нейното начало ще бъде дадено в 17:20 часа. Тогава ще стане кой ще наследи наградата от Кирил Десподов, който спечели предишната анкета, или пък играещият под наем в Щурм Грац българин ще дублира успеха си в тази надпревара.

Ще бъде награден и треньор №1 на България, както и най-добрите футболисти в българското първенство за 2019 година. Отново ще бъде отличена и №1 на България в дамския футбол. За четвърта поредна година ще бъде връчена и специална награда "Лъвско сърце - Трифон Иванов".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Литекс

    1 1 Отговор
    Антон Недялков
  • 2 михаил бобев

    0 0 Отговор
    човека с ишиаса как ще влезе през вратата като е на 2 бутилки уиски и го е стегнал ишиаса
  • 3 ПИТАМ

    0 0 Отговор
    И такива същества има в България?
  • 4 Голем смях

    0 0 Отговор
    Тези анкети и простотии трябва вече да отпаднат в България и смешното и първенство.То е все едно да има анкета за най-добър хокеист на България.Срамна ,че и тъжна класация.
  • 5 нема значение

    0 0 Отговор
    кой е. Всите са инвалиди барабар с БФС.