Last news in Fakti

3 Февруари, 2020 18:25 883 0

Левандовски: Намирам се във формата на живота ми

  • мюлер-
  • рекорд-
  • байерн мюнхен-
  • левандовски-
  • форма

“Това, което Мюлер е сторил навремето, е нещо легендарно", смята голмайсторът на Байерн Мюнхен

Левандовски: Намирам се във формата на живота ми - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски е убеден, че в момента се радва на най-силния си период от началото на своята кариера.

“Намирам се във формата на живота си и продължавам да жадувам за спечелването на трофеи и поставянето на рекорди. Обожавам, когато постигам нещо ново”, заяви 31-годишният футболист пред Sport1.

В Бундеслигата Лева вече има 22 попадения в 20 срещи и се е устремил към рекорда на Герд Мюлер от 47 гола, поставен преди четири десетилетия. “Това, което Мюлер е сторил навремето, е нещо легендарно. Но не искам да се сравнявам с него, а предпочитам да творя собствена история”, амбициран е той.

Тези дни Левандовски получи наградата си за “Футболист на Полша за 2019 г.”. Това е осмият му такъв приз.

Той беше заслужил отличието в седем поредни години между 2011 и 2017 г., а през 2018-а първото място в анкетата зае вратарят на Уест Хам Лукаш Фабиански.

"Много благодаря за наградата и за това, че Полша стана отбор на годината, а аз съм капитан на този тим. Това отличие е не само признание за всичките усилия, които полагам, но е също мотивация за мен да се трудя още по-здраво", написа Левандовски в “Инстаграм”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА