Last news in Fakti

4 Февруари, 2020 11:29 826 0

Фернандиньо: Това не е сезонът на Манчестър Сити

  • манчестър сити-
  • тотнъм-
  • класиране-
  • място-
  • сезон-
  • форма-
  • фернандиньо

"Не можем да продължим да играем така", смята халфът на "гражданите"

Фернандиньо: Това не е сезонът на Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

34-годишният полузащитник на Манчестър Сити Фернандиньо прие болезнено загубата от Тотнъм с 0:2 в 25-ия кръг на английската Премиър лийг. След тази загуба Сити, който е действащ шампион, изостана на 22 точки от лидера Ливърпул. Според Фернандиньо, който наскоро поднови договора си за още един сезон, под въпрос вече е поставено дори класирането на Сити в Зона Шампионска лига, което е малко пресилено, тъй като авансът на "гражданите" пред четвъртия Челси е 10 точки, а пред петия Тотнъм - 14.

"Болезнена загуба на фона на играта ни. Създавахме положения, но не успявахме да ги реализираме, докато Тотнъм ни вкара два пъти. Това определено не е нашият сезон. Разговорите са важни, но не можем да продължим да играем така. Трябва да сме много внимателни, тъй като рискуваме да изпуснем дори второто място, а защо не и да завършим извън местата, даващи право на участие в Шампионската лига. Надявам се да спечелим още тази неделя и да получим подкрепата на феновете", коментира Фернандиньо.

На 9 февруари, неделя, Сити приема на "Етихад" Уест Хам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА