Last news in Fakti

10 Февруари, 2020 19:27 6 052 5

Бивш шеф в Барса: Меси ще напусне отбора!

  • меси-
  • барселона-
  • напускане-
  • брайда-
  • милан-
  • конфликт

"Виждам го в... Милан", изненада с изявлението си Ариедо Брайда

Бивш шеф в Барса: Меси ще напусне отбора! - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият спортен директор на Милан и Барселона Ариедо Брайда смята, че не е изключено Лионел Меси да напусне каталунския клуб. Както е известно, отново се заговори за тази възможност след скорошния открит конфликт между аржентинеца и настоящия спортен директор Ерик Абидал.

“Лично аз не смятам, че Меси ще напусне Барса. Той се справя много добре там, но не изключвам възможността някой ден да си тръгне. Кой би могъл да го купи? Определено английските отбори, но дори и в Италия някои тимове са способни на това. Меси би разрешил много проблеми, в който и да е отбор. Без него Барселона е различен тим. Къде го виждам? В Милан! Меси и Кристиано Роналдо в един и същ клуб? Те няма да имат проблеми да играят в един и същ отбор, защото и двамата са големи играчи.

Проблемите в Милан? В момента са много, трудно е да говоря за някой конкретно. Дали щях да продам Кшищоф Пьонтек? Той се справи доста добре миналата година, но през този сезон не успя да повтори своите успехи. Ако нападателите не бележат, тимът страда. Пьонтек е добър играч, но не е голям такъв”, коментира пред Radio Anch’Io Sport Брайда, който напусна шефския си пост на “Камп Ноу” през миналото лято.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Меси не е човек

    6 4 Отговор
    за разрешаване на проблеми, а е машина за печелене на трофеи. Милан се явява слабичък отбор за него, даже по-вероятно е с Аржентина да спечели нещо. Много ще ми е кеф да ги съберат с Рони в Ювентус. Футболът нали е бил за феновете. Хайде сега да го докажат. От това само невероятни шоута може да произлезат.
  • 2 В края на краищата..!

    5 2 Отговор
    Няма нищо вечно и незаменимо, ще дойде може би по добър и по млад...!!!!
  • 3 Хубенов

    3 9 Отговор
    И къде ще иде? той другаде не може да играе.

    Коментиран от #4

  • 4 Никой

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хубенов":

    В Китай ще го лапнат
  • 5 Старата школа

    5 0 Отговор
    КОЙТО МЮЖЕ, ГО МОЖЕ.