Last news in Fakti

3 Март, 2020 10:12 1 038 4

Бивш президент на Барса написа книга за преживяванията си в затвора

  • барселона-
  • сандро росел-
  • президент-
  • книга-
  • затвора

Става дума за Сандро Росел

Бивш президент на Барса написа книга за преживяванията си в затвора - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бившият президент на Барселона Сандро Росел публикува книга, в която обвинява полицията за ареста му през 2017 година.

Той бе задържан на 25 май 2017 г. без право на гаранция и прекара в затвора 643 дни, а на 24 април миналата година бе оправдан по всички обвинения. Росел бе разследван за пране на пари, свързано със закупуването на телевизионните права за мачовете на бразилския национален отбор. Той бе оправдан от съда по всички обвинения, заедно с още петима души.

Сега Сандро Росел със съдействието на Мундо Депортиво издава книгата ''Голямата прегръдка'', която ще излезе на 23 март и разказва за цялото му преживяване преди и в затвора. Той говори за деня на ареста си и, че всичко е резултат на една конспирация.

''Един от полицаите се приближи до мен и ми каза, че трябва да проверим съдържанието на гардероба ми. Дотогава целият обиск бе извършен без мен. Не разбрах какво стана, но обърнах внимание на това. Полицаят отвори гардероба и отиде директно към палтото на Марта (бел. ред. съпругата на Росел) и извади плик от един от джобовоете на палтото ѝ. Казах му, че пликът не е мой и той ми отговори, че трябва да е на жена ми. Но аз споделих, че не е нито мой, нито неин и, че този плик тази сутрин не е бил там'', пише Росел в книгата си за деня, в който е арествуан. Той обвинява полицията, че е подхвърлила фалшиви доказателства в неговия дом.

Бившият президент на Барселона посочва агентите на съдебната и националната полиция, но споделя, че те са били ограничени до изпълнението на заповеди от истинските извършители на този заговор срещу него.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баце

    5 0 Отговор
    И аз ще пиша 😂

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 цецо апартамента

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "баце":

    Дано ни остане време,и ние да пишем като излезем от пандиза един ден.
    Макар ,че с тия далавери и тия къщи и апартаменти ГешеФ няма да ни прости.