11 Март, 2020 17:12 1 064 0

Андреа Пирло се завърна в Ювентус

  • пирло-
  • ювентус-
  • треньор-
  • завръщане

Легендата ще поеме тима на "бианконерите" до 23 години

Андреа Пирло се завърна в Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Андреа Пирло ще се завърне в Ювентус като треньор на отбора до 23 години от следващия сезон. Легендата на италианския футбол прекрати професионалната си кариера като играч през 2017 г. след престой в американския Ню Йорк Сити. След това той се завърна в Италия и мина през треньорските курсове в Коверчано.

"Ла Стампа" съобщава, че клубът и 40-годишният Пирло са постигнали споразумение да поеме тима, който играе в Серия Ц. Световният шампион от 2006 г. игра в Юве четири години - от 2011 до 2015 г., като спечели четири поредни титли на Италия и игра финал в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА