Last news in Fakti

12 Март, 2020 12:46 1 538 1

Симеоне: В Атлетико си имаме Меси на вратата

  • симеоне-
  • ливърпул-
  • атлетико мадрид-
  • облак-
  • меси-
  • сравнение-
  • шампионска лига

"Ян Облак е най-добрият вратар в света", обяви наставникът на Атлетико Мадрид

Симеоне: В Атлетико си имаме Меси на вратата - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне направи любопитно сравнение след класирането на неговия тим за четвъртфиналите на Шампионската лига.

Вратарят на "дюшекчиите" Ян Облак изигра поредния си страхотен мач, след като допусна само 1 гол в редовното време, което доведе двубоя до продължения. Там Ливърпул отново поведе, но след това допусна обрат и загуби с 2:3 и с общ резултат 2:4 бе детрониран.

Именно Облак бе сравнен от Диего Симеоне със звездата на Барселона Лионел Меси.

"Без съмнение Облак е най-добрият вратар в света. Той е много важен за нас. В Барселона имат Меси, който прави разликата. За нас това в голяма степен е Облак. Преминаването ни в схема 5-4-1 трябваше да ни позволи да контраатакуваме.

Влизането на Маркос Йоренте на мястото на Диего Коща беше с цел не само да бъдем по-свежи в атака, но и да се подсигурим в защита. На практика не се получи, както беше замислено, но важното е, че Маркос се превърна в толкова важния за нас голмайстор", коментира Симеоне. Именно Йоренте поведе Атлетико към обрат, след като отбеляза два гола.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гагаузу

    0 1 Отговор
    Кой е облак кой е меси кви са тея ве журналя