13 Март, 2020 13:18 651 1

Солскяер: Очаквайте Погба да преподпише с Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • погба-
  • договор-
  • преподписване-
  • солскяер

Мениджърът на Манчестър Юнайтед говори за бъдещето на френския халф

Солскяер: Очаквайте Погба да преподпише с Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира бъдещето на Пол Погба. Норвежкият специалист даде да се разбере, че ще продължи да разчита на халфа и той няма да бъде продаван през лятото.

“Погба е наш футболист. До края на договора му остават две години, но има и опция за удължаване с още една. Очаквайте Пол в Манчестър Юнайтед и през следващия сезон”, категоричен беше Солскяер.

В последните месеци усилено се говореше, че Погба иска да напусне “червените дяволи”, но най-актуалните информации около него са коренно противоположни, а именно, че французинът се надява да подпише нов контракт с клуба.

Погба премина на “Олд Трафорд” през 2016 година от Ювентус срещу 105 млн. евро. През настоящия сезон халфът има 7 мача без гол в Премиър лийг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Конфуций

    1 0 Отговор
    Нямам нищо против да преподпише. Само да не влиза на терена да не пречи