Last news in Fakti

17 Март, 2020 19:27 2 737 3

На Барселона им писна от Усман Дембеле

  • дембеле-
  • дисциплина-
  • контузии-
  • барселона-
  • продажба-
  • трансфер

Каталунците са готови да продадат трансферната си издънка

На Барселона им писна от Усман Дембеле - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Барселона е изчерпало своето търпение към Усман Дембеле и ще се стреми да го продаде през летния трансферен прозорец, твърди „AS“. Според информацията, клубът е информирал френския футболист през миналото лято, че третият му сезон на „Камп Ноу“ ще бъде определящ за бъдещето му в Барселона.

Той е пропуснал повече тренировъчни дни (344) от всеки друг в отбора от пристигането си през 2017 година. Липсата на дисциплина от страна на Дембеле води до това той често да получава контузии.

Барселона плати за него 105 милиона евро. Каталунците са готови да го продадат на загуба, но веднъж завинаги да се отърват от него.

Настоящият сезон е най-лошият за Дембеле, откакто той премина в Барселона. Французинът е изиграл само 9 мача от 37 възможни. В тях е записал 492 минути игрово време от 3330 възможни, което прави 14,77% от игровото време. През предишните два сезона той взе участие в 23,7% и 46,35% от игровото време.

Като цяло Дембеле е записал участие в 75 мача от 154 възможни или 4215 минути игрово време от 13 860 възможни. Той е взел участие в едва 30% от мачовете на тима.

Дембеле получи контузия в мача срещу Борусия Дортмунд от груповата фаза на Шампионската лига и оттогава не е играл. През февруари бе много близо до завръщане, но получи нова мускулна травма в дясното бедро, след което се наложи да се оперира и няма да бъде готов преди юли.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диньо10

    7 0 Отговор
    Тия ПСЖ ни е*аха Мамито като омотаха в пари оная змия неймар. От там като тръгна на зад, че края му се не вижда. То не бяха коутиньовци,дембета и гризмани ... Кой от кой по неподходящ за Барса.Ама нали продава тениски. Барто бокл*ка прост, да си обира шайката некадърнизи и да се маха лятото!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ha baba ti gaza

    0 2 Отговор
    Shet