18 Март, 2020 20:53 1 944 2

Скандал и двама болни от коронавирус в италиански клуб

  • бреша-
  • италия-
  • футбол-
  • коронавирус

Тази практика обаче ще трябва да бъде спряна поне до 28-ми март

Скандал и двама болни от коронавирус в италиански клуб - 1

Тренировъчната база на Бреша е била затворена и оставена за основно чистене, след като е било потвърдено, че двама служители на клуба страдат от коронавирус.

Ръководството на отбора търси начини през последните дни да поддържа физическото ниво на играчите, организирайки физически занимания на малки групи за футболистите. Това вбеси италианската асоциация на треньорите, тъй като екипът, който трябваше да извършва тези занимания беше този на уволнения бивш наставник на тима Еудженио Корини.

Тази практика обаче ще трябва да бъде спряна поне до 28-ми март. Двама служители от клуба са дали положителни проби за върлуващия на "Ботуша" вирус, което е принудило клуба да остави базата за цялостно почистване.

Бреша се намира именно в най-засегнатия регион от епидемията от коронавирус - Ломбардия. В областта вече има почти 2000 смъртни случаи и още над 700, които са в интензивните отделения в болниците.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    4 0 Отговор
    Адаш ти ли ги пишеш тези статии? Според мен, не си ти!
  • 2 Луд

    2 0 Отговор
    Какво му скандално вече е нормално