Last news in Fakti

3 Април, 2020 20:04 1 007 1

Магуайър: Манчестър Юнайтед трябва да започне да печели трофеи

  • магуайър-
  • капитан-
  • чувство-
  • трофеи-
  • история-
  • манчестър юнайтед

"Голяма чест е да си капитан на този велик клуб", заяви централният защитник на "червените дяволи"

Магуайър: Манчестър Юнайтед трябва да започне да печели трофеи - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър говори с оптимизъм за бъдещето на клуба и неговата роля. Английският национал получи капитанската лента, въпреки че пристигна "Олд Трафорд" през лятото.

"Голяма чест е да си капитан на този велик клуб. Не съм се държал или действал по-различно, след като получих лентата", сподели той.

"Ние сме млада група, а в лицето на Виктор Линдельоф, Давид Де Хеа и Хуан Мата имаме и опит в съблекалнята. Трябва да помогнем на младите момчета да се развият, да се развием като голям отбор и да започнем да се борим за големи трофеи", каза още Магуайър.

"Когато растях, гледах Рио Фърдинанд и Неманя Видич в центъра на защитата и те имаха страхотно партньорство няколко години. Партньорствата могат да се развиват, но в крайна сметка те оценяват върху това колко мачове си спечелил и колко трофеи си вдигнал. Ние започваме на чисто, но след няколко години искаме да печелим трофеи", допълни бранителят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.