8 Април, 2020 19:15 2 061 0

Мино Райола води звездните си клиенти в Реал Мадрид

  • райола-
  • агент-
  • клиенти-
  • реал мадрид-
  • селекция-
  • погба-
  • холанд-
  • де лихт

Мадридчани искат цели трима от футболистите, които имат договор с футболния агент

Мино Райола води звездните си клиенти в Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Преди няколко седмици в интервю за "Марка" суперагентът Мино Райола разкри, че очаква най-накрая да доведе голямо име в Реал Мадрид, и то още през това лято. В момента единственият играч на "белите", който е представляван от родения в Италия холандец, е Алфонс Ареола, привлечен под наем от Пари Сен Жермен.

В днешния си брой "Марка" твърди, че босовете на Реал искат не е един, а цели трима от големите звезди на Райола. С тях суперагентът може да направи "революция" на "Сантиаго Бернабеу". На първо четене веднага излиза името на халфа на Манчестър Юнайтед Пол Погба, който от доста време е трансферна цел на Зинедин Зидан. Според "Марка" евентуалното привличане на французина вече изглежда много по-лесна задача заради непрекъснато понижаващата му се цена.

Не Погба обаче е цел №1 на Реал за това лято. Тази роля е за сензацията на европейския футбол - вундеркиндът на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд. 19-годишният нападател премина в германския клуб през януари, но с уловката, че в договора му с "жълто-черните" има ниска откупна клауза, която дава възможност на Райола да държи бъдещето му в ръцете си.

Третата част от пъзела е централният защитник на Ювентус Матейс Де Лихт. Холандецът изпитва известни проблеми с адаптацията си в Италия, а в последно време се заговори и за сериозни финансови проблеми в клуба от Торино, който е готов да се раздели с някоя от звездите си.

Колко от тези играчи ще може да докара Райола на "Бернабеу" предстои тепърва да разберем, но едно е сигурно - въпреки кризата, суперагентът отново ще може да извлече максималното както за себе си, така и за своите клиенти.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА