8 Април, 2020 19:27 1 074 1

Дибала: Знаех, че рано или късно ще заиграя за Ювентус

  • дибала-
  • ювентус-
  • желание-
  • отбор-
  • интерес-
  • оферти-
  • отказ

"Отказах много предложения, защото знаех, че от Торино ще ми се обадят", призна нападателят

Дибала: Знаех, че рано или късно ще заиграя за Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Пауло Дибала заяви, че съзнателно е отказал предложенията на няколко други клуба, защото знаел, че рано или късно от Ювентус ще му предложат.

Аржентинският футболист се присъедини към Юве през 2015 година от Палермо за 40 милиона евро. Трансферната му цена се удвои през последните няколко сезона. Атакуващият футболист все още не е възстановен напълно от коронавирус. Той говори пред клубния сайт на Ювентус за първите мигове, когато разбрал, че от Торино имат интерес за закупуването му:

„Помня този ден сякаш беше вчера. Бях вкъщи с майка ми и другите от семейството ми. Говорихме затова какво може да се случи, кой отбор бих могъл да избера. Много клубове и треньори вече се бяха свързали с мен. Но аз нито отказах, нито приех предложенията им. Знаех, че рано или късно ще ми се обадят от Ювентус“, спомня си Дибала.

„Един ден, малко след обяд, агентът ми се обади и ми каза, че до един час от Ювентус ще се свържат с мен. Говорих с Фабио Паратичи. Той ме увери, че е готов да направи всичко по силите си, за да подпиша с Юве. Веднага след края на разговора захвърлих телефона, изтичах до майка ми и я прегърнах. Казах и, че не искам да ходя никъде другаде, а само в Ювентус“, разказва аржентинецът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоичков

    1 1 Отговор
    Колко трогателно,ще се разплача.
    И аз бях тъй с БарЦелона като звъннаха