Last news in Fakti

21 Август, 2012 12:44 815 1

Сонг: Барселона е най-добрият отбор в света

  • барселона-
  • попълнение-
  • трансфер-
  • арсенал-
  • договор-
  • фабрегас
Сонг: Барселона е най-добрият отбор в света - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Новото попълнение на Барселона Александър Сонг обяви, че вицешампионът на Испания е най-силният отбор в света. Сонг подписа 5-годишен договор с "лос кулес" след като се присъеди към тима от английския Арсенал.

"Много съм щастлив, че съм тук. Това е най-добрият отбор в света. Да играя за клуб като Барселона е нещо, което винаги съм искал", сподели футболистът. "Надявам се, че отборът ще продължи да побеждава. Това е отбор-победител, отбор, който печели всичко. Ще давам всичко от себе си на тренировките и на мачовете, в които ще имам възможност да играя", продължи халфът.

Сонг коментира и присъствието на бившия му съотборник в Арсенал и настоящ в Барселона Сеск Фабрегас: "Познавам Сеск много добре, в неделя спах в неговата къща. Той е мой много добър приятел, ще ми помогне да се приспособя към отбора", обяви Сонг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тони

    0 0 Отговор
    Как ще имат Арсенал титли като само продават силните играчи, а не взимат нови такива. Миналата година бяха плюс с около 400 милиона, тая година май ще са повече, а и от Фабрегас ще вземат още заради добрата му игра.