Last news in Fakti

29 Август, 2012 04:06 747 0

Дузпа ала Пирло наказа Удине срещу Брага за ШЛ

  • шампионската лига-
  • андреа пирло-
  • резултати

 

Португалският Брага се класира за групите в Шампионската лига, след като победи като гост след изпълнение на дузпи Удинезе.

Двубоят Удине завърши при равенство - 1:1. 

За домакините откри Армеро в 25-ата минута, а Микаел в 72-ата възстанови равенството. Двете продължения така и не излъчиха победител.

Голмайсторът за домакините Армеро ще се запомни с доста неубедителната си изява десетина минути преди края на второто продължение. Той беше изведен очи в очи с вратаря на Брага Бето, но се засуети и не успя да реши мача и така се стигна до рулетката на 11-метровите удари.


Освен на Армаро, португалците трябва да благодарят за присъствието си в Клуба на богатите и на бразилския футболист на Удинезе Майкосуел. Той реши да се направи на Андреа Пирло, но за разлика от опитния италианец стана антигерой, тъй като вратарят Бъркич хвана удара му.

Ето и резултатите от останалите срещи и класиралите се за групите на Шампионската лига:

Ирони Кирят Шмона – БАТЕ Борисов - 1:1 (1:3)
Панатинайкос – Малага - 0:0 (0:2)
Удинезе - Брага - 1:1 (дузпи: 4:5)

Андерлехт-АЕЛ Лимасол 2:0 (3:1)

Марибор-Динамо Загреб 0:1 (1:3)

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА