3 Май, 2020 13:10 1 085 4

Подозренията за уредени мачове в българския футбол са спаднали значително

  • бфс-
  • футбол-
  • уредени мачове

В сравнение с преди последните няколко сезона бележат рязък спад на подозренията в двубои от Първа лига

Подозренията за уредени мачове в българския футбол са спаднали значително - 1
Снимка: БГНЕС

Подозренията за уредени мачове в българския футбол са спаднали значително в последните години, като последен официален казус бе този на Верея от миналата година, когато клубът бе изваден от елита заради подобни съмнения.

Там все още няма осъдени от български съд, но работата на БФС и по-конкретно на отдела за борба с уредени мачове, воден от Марио Костурков дава резултати. В сравнение с преди последните няколко сезона бележат рязък спад на подозренията в двубои от Първа лига.

Наскоро пък бившият наставник именно на Верея Александър Севидов бе осъден за манипулиране на мачове в Украйна, докато бе начело на Илчовец. След мач от втора дивизия на първенството срещу Горняк-Спорт се появили сериозни съмнения за нередности, след като букмейкъри сигнализирали, че на двубоя са заложени около 275 хиляди долара, което било абсолютен рекорд за украинския футбол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    3 1 Отговор
    Шишо Венси со шкембенси ще навакса бържи

    Коментиран от #2

  • 2 Дърт

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    Точно това мислех да напиша и аз, но ти си ме изпреварил.
  • 3 Миризлив пор

    4 0 Отговор
    Е, последните 2 месеца може да се похвалят, че въпреки всички усилия не са доказали нито един уреден мач и няма кой да им се противопостави със съмнения.
  • 4 Хахахаха..

    3 0 Отговор
    По време на карантината няма нито един уреден мач.....това е на 100% вярно, но преди това няма нито един истински.....това е на 1000% вярно.