Last news in Fakti

5 Май, 2020 10:45 1 777 3

"Любимецът" на Ливърпул Кариус напусна и Бешикташ

  • кариус-
  • наем-
  • ливърпул-
  • бешикташ-
  • пари-
  • задължения

Турският гранд не платил над 1,6 милиона евро на вратаря

"Любимецът" на Ливърпул Кариус напусна и Бешикташ - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус обяви, че напуска турския Бешикташ, тъй като клубът му дължи около 1,6 млн. евро. Той разкри, че си тръгва в профила си в Instagram. Кариус, който играе под наем в южната ни съседка от 2018 година, се е обърнал към ФИФА за разрешаване на проблема и се е възползвал от правото си за едностранно прекратяване на договорните отношения.

"Жалко е, че всичко приключи по този начин, но трябва да знаете, че направих всичко възможно, за да разреша ситуацията без никакви проблеми. Месеци наред проявявах търпение и казвах на ръководството едно и също нещо отново и отново. Миналата година ситуацията се повтори. За съжаление, те не направиха нищо, за да разрешат проблема и дори отказаха помощта ми, въпреки че бях готов да потърся намаляване на заплатата “, написа Кариус в своя Instagram.

Очаква се вратарят да се върне в Ливърпул, а не е ясно дали "мърсисайдци" ще го използват въобще.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бегай бре

    0 1 Отговор
    ....най-брутално слабия и бездарен вратар някога ходил по терена....,не знам дали и 4та 5та девизия,на което и да е първенство ще го вземе...,

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "бегай бре":

    Абе не съм сигурен,на видеото от финала се вижда как касапина Рамос му нанася брутален удар в главата,и вратаря е поллучил комоцио и така е доиграл мача без да знае къде се намира въобще..

    Коментиран от #3

  • 3 бегай бре

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    ..то да беше само там....,после имаше мн,мн подобни изцепки..,кашкавалените ръце...