Last news in Fakti

10 Май, 2020 10:57 3 944 23

Петър Курдов: Идва ми да си ударя главата в телевизора, когато слушам какво става в Левски

  • курдов-
  • легенда-
  • папазов-
  • божков-
  • фалит-
  • криза-
  • колев-
  • левски-
  • кредит-
  • първенство-
  • плейофи

"Виждам, че са се захванали хора, които не са за там", смята легендата

Петър Курдов: Идва ми да си ударя главата в телевизора, когато слушам какво става в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на Левски Петър Курдов е отчаян от случващото се на "Герена". В момента ситуацията във вековния клуб е драматична - собственикът Васил Божков се укрива в Дубай, след като му бяха повдигнати 11 обвинения от прокуратурата, играчите не са взимали пари от януари и скоро ще могат да разтрогнат. В същото време оперативното ръководство обяви, че хвърля оставки след 13 май, когато изтича извънредното положение.

Курдов не изневерява на критичния си стил на говорене, с който е известен в публичните си изяви.

"Всичко в Левски е толкова странно, че вече недоумявам. Виждам, че са се захванали хора, които не са за там. Каква работа има във футболния клуб Тити Папазов? Нищо против него, но досега не съм видял футболен човек да се меси в баскетбола. Ситуацията в Левски тепърва ще се изостря, като слушах това, което Васил Божков говори. Бих посъветвал правителството да потърси отговорност и от предишните, които бяха в клуба - Иво Тонев, Спас Русев. Всеки остави своята негативна следа. Преди време ставахме шампиони пред пълни стадиони, а сега - пълен крах. В отборите е пълно е с неграмотни чужденци, а от школите нито една не работи. Само чакаме да дойде някой и да изсипе торби с пари. Футболните хора са в нафталина, а напред е едрия капитал, хората с пари. Някой ги праща по клубовете и виждате какво се случва.", заяви легендата пред "Тема Спорт".

"Системата с плейофите е порнография. У нас не трябва да има повече от 10 отбора в елита, за да стават здрави мачове с публика. Навсякъде е пълно с парашутисти. Не им е работа на феновете да ходят по клуба, по правителството. Да, без публиката сме едно голямо нищо, но в крайна сметка седнете си на задниците и оставете футболните хора да казват какво се случва. И наред с всички - Тити Папазов. Левски има нужда от сериозен финансов ресурс, не от обединителна фигура. Левски не е лъжица за всяка уста. Трябва сериозна корпорация, която да наложи правила и дисциплина. 10 години не можем да станем шампиони, а се пръснаха пари. Изредиха се дори италианци за треньори. Сега застана сериозно момче като Петър Хубчев и те му разгонват фамилията. Не е казал, че си тръгва, а му търсят заместници. Започна се - Сираков се връщал на бял кон, друг на червен.

Платените клакьори не помагат. На бял кон може да се върне единствено Васил Божков. Ако правителството иска да оправи Левски, не виждам какъв заем и под каква форма ще се дава. После кой ще го връща? Ще станат 50 милиона дълговете, тогава и Господ не може да ни спаси. Гледам ги, слушам ги, и ми идва да си ударя главата в телевизора. Не разбраха ли, че всяка стотинка е ценна? Не разбраха ли, че клубовете трябва да правят футбол, а не друго. Емил Велев и други мои колеги обикалят като мръсни котета, а сега например има Ивайло Петков в Левски.

Откъде го измислиха? Може ли да говори? Чули ли сте нещо от него, становище взел ли е? На някои всеки мускул в тялото е футбол, но ги държат настрана. Така няма да станат работите. А ще направят нашия клуб поредния курбан. Дано надделее разумът. Знаете какво ще се случи, ако клубът изпадне в несъстоятелност. Ще влязат синдиците и ще го разпарчетосат. Това не бива да се случва. Някой разумен човек трябва да отстъпи и да има компромисен вариант", казва Курдов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ахахах

    9 5 Отговор
    Курдов, а какво те спира?
  • 2 антрашпиц

    19 2 Отговор
    Недей ве чавек.Ще си счупиш главата.,а смисъл няма да има.БГ футбола умре..(безлични отбори безлични играчи)
  • 3 GoGo

    10 4 Отговор
    те с новите телевизори, няма шанс си пукнеш главата. виж, ако беше лампов ... :P
  • 4 Асен Черваров Чупи

    4 13 Отговор
    Курдов, аз също бих ти ударил една глава.
  • 5 Тока

    25 2 Отговор
    Тоа Тити освен да Реве друго може Ли
  • 6 Левски 1914

    11 6 Отговор
    Феновете на фалиралия отбор помнят ли това – Пиер Курда гол им вкара чак от сточна гара.

    Коментиран от #19, #20

  • 7 ссср

    21 8 Отговор
    Едно време Левски беше отбора на милицията,сега е отбора на БКП-ДС мафията.! Голям прогрес!

    Коментиран от #23

  • 8 Игижхолх

    3 6 Отговор
    R.I.P. и нe ce зaблуждaвaйтe и нe cи миcлeтe, чe нa някoй щe му ce рaзминe вируca ce рaзвивa и пoдoбрявa cлeд вceки нoв зaрaзeн cкoрo щe e пo cилeн и cмъртoнoceн oт вcичкo кoeтo cмe виждaли и чoвeчecтвoтo щe трябвa дa признae чe e aбcoлютнo бeзcилнo. Тoгaвa щe дoйдe и cтрaшният cъд и вcички щe умрeм в cтрaшни мъки,зaтoвa мoлeтe ce зa вaшитe души и зa душитe нa близкитe cи! Щe oцeлeят caмo шeпa хoрa кoйтo щe ce cкрият дълбoкo пoд зeмятa зaщoтo цeлият въздух щe e зaрaзeн и cмърттa щe e нaвcякъдe.Щe дoйдe нoв cвeтoвeн рeд, щe рухнe цялaтa cиcтeмa и нямa дa имa нитo икoнoмикa нитo прaвитeлcтвa щe влacтвa caмo хaoca и cмърттa.
  • 9 червен

    19 4 Отговор
    Слагайте тирето и продьлжавате.Лиценза е уреден от ВИТОША БИСТРИЦА.Ставате ЛЕВСКИ- БАНКЯ
  • 10 До 8

    6 3 Отговор
    Качи се на покрива и провери има ли още Земно притегляне? Полети като птица. Залепиш ли се на земята, значи има. Е, поне по-рано ще отидеш в Отвъдното а ние ще чакаме Божествения съд.
  • 11 Зей, Левскар, нали знаете кой

    10 4 Отговор
    уби Левски? Защо стоите и нищо не правите а не отидете пред къщата му в Банкя и не му потърсите сметка? Той ви се изсмя и подигра, а вие какво чакате?

    Коментиран от #15

  • 12 Мим

    6 1 Отговор
    За много неща е прав,особено за спортния директор достатъчно каза,не е нужен тук друг коментар..
  • 13 Беновска

    6 5 Отговор
    КАЗАХ ВИ ,БОРИСОВ ФАЛИРА ЛЕВСКИ
  • 14 насето

    3 0 Отговор
    еми удария тая глава какво чакаш умрял кон не рита
  • 15 Стефан

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "Зей, Левскар, нали знаете кой":

    Нещо много си се объркал, или горният ти етаж е слабо мебелиран, не го понасям Борисов, не понасям самохвалството му и поведение на всезнайко, НО В СЛУЧАЯ С ЛЕВСКИ НЕ Е ВИНОВЕН, помниш ли Ботев Пловдив как почна от селските групи и отписаха борча с нова пререгистрация, иначе мъките ви няма да имат край, и законите са за ВСИЧКИ , постоянно сте във задължения , да не би държавата и хората в България са длъжни да ви издържат, и нито Тити ще ви спаси, нито някой друг - по добре ужасен край отколкото ужас бе край.
  • 16 Футболомразец

    2 4 Отговор
    Хайде оставете правителството на мира и си оправяйте футболните бакии сами. Аман от надути "спортисти". Като нямате пари не плащайте на негърското котило в отбора. Намерете си някой ненормален спонсор отново да ви налива пари. Ако не намерите - умирате. Чудо голямо. Ще играете в групите без чужденци и това е. Пука ми ще го има ли Левски, или не. Пука ми дали някакви тълпи пияни и дрогирани левскари ще реват из София, преди всеки мач или не. И без това .....22 празни глави ритат по тревата една също толкова празна, а 3-ма раирани ги следят да го правят по правила.... Дреме ми. Пари за Левски не давам, който и както да реве.
  • 17 ПЕНКО

    1 2 Отговор
    НЯМАШ ЛИ МОТИКА ЗА "НАСТЪПВАНЕ" ??? ВЪВ ФК" ЛЕВСКИ "- ПРОСТО СЕ ПРОМЕНЯ СОБСТВИННИКА , А Е ВИНОВЕН ЛОНДОНСКИЯ ПАРТИЕЦ ОТ ДС- БКП !!! НО ДНЕС -НА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ СА "ЛЕВСКАРИТЕ" И НЯМА ОСОБЕН ПРОБЛЕМ !!!!!!!!!
  • 18 Jek

    4 3 Отговор
    Ама този отбор отдавна е в несъстоятелност.
  • 19 мууууу

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Левски 1914":

    Помня как Божил Колев вкара на Стайков точно от центъра !
  • 20 мууууу

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "Левски 1914":

    Ами гола на Жеков ? След изравняване от Панов в 88-та минута за 1-1 Жеков ви вкара от центъра !
  • 21 Сталинка георгиева

    0 0 Отговор
    Ами удари си я
  • 22 ДОКО

    0 0 Отговор
    ЕМИ ИЗГОНИХТЕ БОЖКОВ С ПАРАТА А СЕГА КОЙ ЩЕ НАЛЕЕ КИНТИ В ЛЕВСКИ..МАЙ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ Е МЕРАКЛИЯ..
  • 23 Един е Левски

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "ссср":

    В 1914 имаше ли милиция бе умник? ЦСКА, обаче си е абсолютно болшевишко-съветско творение и по име и по съдържание. Левски винаги е бил отбора на народа и винаги ще бъде. Взимай си и СССР и ЦСКА и марш във вилаетите на Путин. Там ви е мястото. В България само цапате.