Last news in Fakti

10 Май, 2020 17:58 1 524 0

Коутиньо казва "чао" на Бундеслигата

  • коутиньо-
  • барселона-
  • наем-
  • бундеслига-
  • възстановяване-
  • байерн мюнхен

Бразилецът се контузи и ще се възстановява шест седмици

Коутиньо казва "чао" на Бундеслигата - 1
Снимка: БГНЕС

Филипе Коутиньо може и да е изиграл последния си мач в Първа Бундеслига, след като стана ясно, че футболистът ще отсъства от игра шест седмици. Бразилецът нарани десния си глезен и претърпя операция на 24 април.

Играчът се очакваше да започне своята рехабилитационна програма след около 14 дни, но по информация на „Mundo Deportivo“, той ще отсъства от игра още шест седмици.

Имайки предвид, че сезонът в Първа Бундеслига ще се рестартира през следващата седмица, бразилецът може да пропусне остатъка от германския шампионат.

При най-доброто стечение на обстоятелствата Коутиньо може да бъде готов за последния кръг от Първа Бундеслига.

От друга страна, той ще бъде готов за решаващите мачове от Шампионска лига, които ще са през август.

Като се има предвид, че трансферът му в Байерн е до 30 юни, ще е необходимо да се види как ФИФА ще разреши този проблем, ако баварците искат да разчитат на него за двубоите от Шампионска лига. Най-висшият орган в световния футбол трябва да реши дали Барселона трябва да получи компенсация от Байерн, в случай, че Коутиньо участва в тези мачове от Шампионска лига и бразилецът остане при баварците през юли и август.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА