11 Май, 2020 11:17 1 006 0

Ерера: Погба може да бъде най-добрият в света

  • ерера-
  • погба-
  • манчестър юнайтед-
  • псж-
  • талант-
  • най-добър

"Никога не съм виждал по-талантлив полузащитник", заяви бившият играч на Манчестър Юнайтед

Ерера: Погба може да бъде най-добрият в света - 1
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на Пари Сен Жермен Андер Ерера заяви, че бившият му съотборник от тима на Манчестър Юнайтед Пол Погба може да стане най-добрият играч в света на своята позиция. Ерера игра три сезона заедно с Погба на “Олд Трафорд” и вярва в него, въпреки че французинът невинаги оправдава очакванията.

“Отдавна не съм разговарял с него и не знам какво иска. Наистина всеки ден във вестниците можем да прочетем, че той иска да си тръгне или Манчестър Юнайтед планира да го продаде, но аз наистина не знам какво му е в главата. Пол може да стане най-добрият полузащитник в света. Като способности той притежава всичко. Никога не съм виждал по-талантлив полузащитник – може да подава, да играе с глава, да вкарва голове, да се защитава, да атакува, той е толкова силен и висок. Истина е, че при него има възходи и падения, но когато той е добър, той наистина е добър, удивителен. Да играеш с него е истинско удоволствие. Мисля, че всички фенове на Манчестър Юнайтед искат да виждат най-добрата игра на Погба. Това е възможно, особено след идването на Бруно Фернандеш. Ливърпул и Манчестър Сити се представят забележително, но с Пол, Бруно и Маркъс Рашфорд Юнайтед може да се конкурира с тях”, заяви Ерера, цитиран от ESPN.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА