11 Май, 2020 13:43 1 362 0

Интер са съгласни да вземат Видал за Лаутаро Мартинес

  • размяна-
  • бартер-
  • видал-
  • барселона-
  • интер-
  • лаутаро мартинес

Антонио Конте е голям почитател на чилийския халф

Интер са съгласни да вземат Видал за Лаутаро Мартинес - 1
Снимка: БГНЕС

Интер вече е започнал да работи до привличането на Артуро Видал от Барселона. „Нерадзурите“ оценяват чилийския футболист на 15 милиона евро и не са готови да плащат повече за него, докато каталунците искат 20 милиона евро за своя футболист.

От Интер са склонни да включат Видал в трансферната операция за Лаутаро Мартинес.

Интересът на Интер към Артуро Видал не е нов. Старши треньорът на гранда от Милано Антонио Конте вече изкушаваше футболиста през януари, въпреки че „нерадзурите“ не изпратиха конкретна оферта за него.

Преговорите са отворени и от Барселона ще разрешат на Видал да води разговори с Интер.

Южноамериканецът има договор с "блаугранас" до 2021 година. Високата заплата на Видал и недоволството му, че не играе често кара Барселона да са склонни да се разделят с него.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА