Last news in Fakti

11 Май, 2020 14:27 1 197 0

Пянич се е договорил с Барселона

  • пянич-
  • договорка-
  • лични условия-
  • договор-
  • заплата-
  • ювентус-
  • барселона

Босненският футболист се е разбрал за възнаграждението си и ще подпише четиригодишен договор с клуба

Пянич се е договорил с Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Миралем Пянич се е разбрал относно личните си условия с Барселона. Босненският футболист е договорил възнаграждението си и ще подпише четиригодишен договор с клуба, ако каталунците се договорят с Ювентус относно неговия трансфер.

Ювентус и Барселона трябва да постигнат споразумение относно размяната на футболисти. Сделката е интересна за всички страни.

Италианският клуб пусна халфа на трансферния пазар заради икономическата криза, която бе породена от пандемията от коронавирус. ПСЖ и Манчестър Юнайтед влязоха в наддаването, но Барселона е няколко хода напред, а футболистът е решен да премине на „Камп Ноу“. Сделката е много трудно осъществима при настоящите икономически обстоятелства, но Ювентус изглежда склонен на бартер при включването на конкретни играчи, които са харесвани от „бианконерите“.

Операцията е в ход и Пянич вече е потвърдил пред ръководството на Ювентус, че се е разбрал с Барселона за своите условия. Сега босненецът е в очакване двата клуба да постигнат споразумение относно трансфера.

Ювентус поиска някои конкретни футболисти, но в Барселона работят, за да влезе Иван Ракитич в споразумението.

Ювентус иска Артур, а останалите варианти са Иван Ракитич или Артуро Видал, който носи "черно-белия" екип между 2011 и 2015 г. и спечели титлата на Италия 4 пъти, след което премина в Байерн Мюнхен, а после и в Барселона.

Пянич има пазарна цена от около 50 милиона евро, въпреки че тя ще спадне сериозно поради настоящите икономически обстоятелства. В Ювентус са наясно, че реалната му стойност е приблизително 30 милиона евро. Това прави възможна размяната на футболисти между двата клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА