Last news in Fakti

14 Май, 2020 05:15 1 811 0

Пол Скоулс: Виждам себе си в двама футболисти

  • скоулс-
  • реал мадрид-
  • виждане-
  • модрич-
  • кроос

Това са Лука Модрич и Тони Кроос

Пол Скоулс: Виждам себе си в двама футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният бивш полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс разкри, че вижда себе си в Лука Модрич и Тони Кроос от Реал Мадрид. Бившият национал на Англия, който мнозина смятат за един от най-талантливите халфове за времето си, има на сметката си 11 титли във Висшата лига. Той смята, че двойката футболисти на "белият балет имат много общи качества с неговите".

"Иска ми се да мисля, че играех като Лука Модрич - сподели Скоулс пред Savage Social Podcast. - Той е по-бърз от мен, но виждам в него качества, с които да контролира играта. Тони Кроос е играчът, който може повече да контролира топката и да я подава напред. Той не се забърква толкова във физически сблъсъци и умее да отбелязва голове от време на време. Мисля, че ако трябва да избирам, бих казал, че искам да съм повече като Кроос, отколкото като Модрич".


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА