19 Май, 2020 11:47 2 511 0

Кристиян Добрев: Трудът на всички в Септември отиде на вятъра

  • добрев-
  • септември-
  • решение-
  • бфс-
  • труд-
  • ощърб-
  • цска 1948-
  • шампион

"Случващото се е в тотален ущърб на футбола", смята директорът на клуба

Кристиян Добрев: Трудът на всички в Септември отиде на вятъра - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Септември (София) излезе с остра позиция и много въпроси към БФС след решението за преждевременно прекратяване на сезона във Втора професионална футболна лига.

Директорът на клуба Кристиян Добрев коментира темата за "БНР". Ето какво каза бившият футболист:

"Тук нямаше никакъв феърплей. Случващото се е в тотален ущърб на футбола. Нали всичко трябва да е честно, а такова нещо нямаше. Трудът на всички в клуба отива на вятъра. Защо се прекратява първенството на втора лига, а това на първа се играе? Каква е логиката.

В началото на сезона всеки отбор се подписва, че ще играе по създадените правила. А сега тези правила не се спазват.

Президентът на клуба дава пари една година, за да се случи нещо и Септември да играе в елита. Цяла година се плаща заплати. Дайте шанс на тези футболисти да покажат колко могат. Да, ЦСКА 1948 ни победи есента с 5:0, но сега имаше втори мач на нашия стадион, а и ние сме с мач по-малко.

Какво щеше да стане? Може би да сме малко преди ЦСКА 1948. Сега ще играем бараж след два месеца точно. Срещу отбор, който е бил в игрови ритъм, а ние ще сме обречени. Няма с кой да играем контроли", каза Кристиян Добрев.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА