24 Май, 2020 16:32 1 869 4

Джошуа: Фюри е просто поредният съперник

  • усещане-
  • характер-
  • закана-
  • бокс-
  • световна титла-
  • фюри-
  • джошуа

"Ще бъде голям мач, но трябва да съм спокоен и да гледам на Фюри като просто още един боец", заяви световният шампион

Джошуа: Фюри е просто поредният съперник - 1
Снимка: БГНЕС

Боксовата суперзвезда Антъни Джошуа коментира потенциален двубой със сънародника му Тайсън Фюри. Ей Джей заяви пред „Fight Hype TV“, че вижда „Краля на циганите“ като „просто още един съперник“.

„Тук съм, за да създам история. Гладен съм за победа. В крайна сметка, Фюри е просто още един опонент. Ще бъде голям мач, но трябва да съм спокоен и да гледам на Фюри като просто още един боец. Спектакълът, говоренето….нямам търпение за този двубой!“, отговори световният шампион на въпрос относно битка с Тайсън Фюри.

Джошуа се върна и към битките си с Анди Руис и ги посочи като пример за това как един шампион може да изгуби всичко. Именно заради грешките в миналото, Ей Джей е категоричен, че ще видим негова подобрена версия.

„Усещал съм какво е на върха и какво е да паднеш от него. Изкачих се отново до горе и който и да се изправи пред мен, няма да се дам. Когато се бия с Пулев и Фюри и двамата ще видят какво е чувството да се изправят срещу човек, който е преминал през такива трудности и си е върнал всичко“, добави британецът.

Джошуа завърши с това, че не би искал да коментира какъв е Тайсън Фюри като човек, защото това не го интересува.

„С цялото ми уважение, не ме интересува нищо друго за Фюри, освен кога ще се бием“, заяви златният медалист от Лондон 2012.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Hasan

    0 2 Отговор
    Predavania,na,zivo.
  • 2 Васил Левски

    9 0 Отговор
    Ти гледай първо да биеш нашия,че да не се повтори цирка с анди руис.Защото тогава ще видиш реванш през крив макарон.Нашия ще се контузва,ще се офлянква и ще те върти поне 1 година.
  • 3 кккккк

    1 0 Отговор
    Тъйсън е този,който ще набие Джошуа,както наби Уйлдър два пъти!
  • 4 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    1 0 Отговор
    Няма да може да го удари.Уайлдър в много по бърз и с по дълги ръце и пак не може да го удари.Фюри ще те смачка .Ще заложа огромна сума пари.