Last news in Fakti

28 Май, 2020 16:41 1 877 10

Левски предприе страхотна инициатива за мача с Лудогорец

  • футбол-
  • левски-
  • фенове-
  • лудогорец

От „синия“ решиха да последват идеята на немския Борусия Мьонхенгладбах и феновете да поставят своя лик на трибуните

Левски предприе страхотна инициатива за мача с Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Левски предприе страхотна инициатива. От „синия“ решиха да последват идеята на немския Борусия Мьонхенгладбах и феновете да поставят своя лик на трибуните.

За този цел привържениците трябва да закупят билет, да изпратят своя любима левскарска снимка и по този начин, макар и виртуално, да заемат своето място на „Герена“ докато траят мачовете на закрити врата.

Ето какво написаха "сините" на официалния си сайт:

Левскари,

Нашият общ дом – стадион „Георги Аспарухов“ все още не може да Ви приеме. Въпреки това, вярваме, че публиката на „Левски“ за пореден път ще демонстрира, че за нея няма граници и ще покаже как се обича един клуб. Безрезервно, всеотдайно... Винаги и навсякъде! Дори, когато не е на стадиона!

Вашата подкрепа е изключително важна за отбора при подновяването на Първа лига и затова Ви каним да присъствате, макар и виртуално на мача с „Лудогорец“ на 5 юни от 21:00 часа. Предлагаме Ви уникалната възможност да поставите своя лик на трибуните! Закупете билет, изпратете своя любима левскарска снимка и заемете своето място на „Герена“ докато траят мачовете на „закрити врата“ !

Пропуските са с цена от 30 лв. и се продават в официалния магазин на ПФК „Левски“ в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", онлайн (ТУК), както и от партньорските каси на Еventim: бензиностанции OMV (без събота и неделя), Technopolis и Български пощи.

Изпращайте своите снимки на [email protected], придружени с две имена и със снимка на билета с ясно четлив баркод, до 23:59 часа на 3 юни, сряда. Снимките трябва да са с висока резолюция - 120 dpi в мащаб 1:1. Изпращайте реални снимки. Такива, които бъдат сметнати за провокация, ще се отхвърлят.

Цената на редовния билет, без позициониране със снимка на трибуните е 10 лв. за всички сектори!

Обръщаме Ви внимание, че продажбата на билети за срещата с „Лудогорец“ продължава от бройката, която бе достигната, когато първенството бе спряно заради пандемията от COVID-19.

До 14 март продадените колекционерски талони бяха 10 898. Вярваме, че за пореден път публиката на „Левски“ ще запише рекорд като изпълни целия капацитет на стадион „Георги Аспарухов“. А защо не и да го надмине?

Талони се продават в официалния магазин на ПФК „Левски“ в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск от партньорските каси на Еventim - бензиностанции OMV (без събота и неделя), Technopolis и Български пощи.

За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуска и онлайн (ТУК).

Един за всички, Всички за „Левски“!


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миш

    9 0 Отговор
    А,ВЗЕМЕТЕ ЕДИН ПЪТ ДА СЕ НАПРЕГНЕТЕ НА ТЕРЕНА И ДА ИГРАЕТЕ ФУТБОЛ,А СПРЕТЕ С ТИЯ ТЪПНИ.
  • 2 миш

    7 0 Отговор
    Ръководството на този клуб ,може ли да накара наемните работници/футболисти/ поне да тичат един мач и да пливнат у вода,щото ходят по терена все едно ,че са оперирани от херния.А,ЗАДЪХАЙТЕ СЕ ЕДИН ПЪТ И СЕ ИЗПОТЕТЕ.
  • 3 фен

    10 0 Отговор
    освен билет да закупят и по един шоколад милка и да го пратят да краси трибуните
  • 4 Ехх, колко жалко е да си говедо!

    8 2 Отговор
    Закривай милиционерския обор!
  • 5 Герен

    1 0 Отговор
    Знаете ли колко хора ,,ЛЕВСКАРИ,, Истински дават пари за клуба без да се ли....т.
  • 6 Герен

    1 0 Отговор
    Знаете ли колко хора ,,ЛЕВСКАРИ,, Истински дават пари за клуба без да се снимат.
  • 7 Va60

    4 0 Отговор
    Снимки на привърженици без фесове и чалми ще се смятат за нереални -от ръководството фк Доганпаша 1914 -София
  • 8 Аман бе Блейк

    3 0 Отговор
    Вече като чуя за Левски колко тежко им е било положението вече ми се при.ира.Аман бе,писна ми да слушам за ритнитопковци ,които името си не могат да напишат.Дайте им по една мотика на всичките от БФС и псевдо клубчета и марш по парковете по-полезни ще бъдат.В България спорта футбол, трябва да се забрани със закон.От 94-а насам, само срам и позор за тая държава.Иначе всичките гелосани оскубани и нарисувани,да ги гледаш ли,да ги е.еш ли?
  • 9 Начко

    2 0 Отговор
    Страхотна инициатива.....ей много инициативни!!!!!Това ми звучи, като една поговорка за подковаването, но тези не се подковават.Когато разберат, как са излетели парите им, ще има нова инициатива.Страхотен инициативен смях ще падне.Дарителите бълха ги е ухапала, а и ще си ги приберат тройно.
  • 10 Любомир

    1 0 Отговор
    То било много лесна тази работа с талони!!!!!Преди ги търкаха и не се виждаха наивниците, а сега ще ги излагат по седалките на стадиона.
    Колко е бройката на всички фенове?!!!!