Last news in Fakti

28 Май, 2020 17:13 1 473 0

Определиха датата за рестарт на Висшата лига!

  • футбол-
  • висша лига-
  • премиър лийг

Това са решили днес 20-те елитни английски клуба

Определиха датата за рестарт на Висшата лига! - 1
Снимка: БГНЕС

Надпреварата в Премиър лийг ще се поднови на 17 юни, сряда, когато Астън Вила ще приеме Шефилд Юнайтед, а Манчестър Сити ще домакинства на Арсенал. Това са срещите от 28-ия кръг, които не се състояха заради финала за Карлинг Къп. Мачовете от 29-ия кръг се изиграха изцяло, а на 20 юни ще започнат двубоите от 30-ия кръг. Шампионатът трябва да приключи в уикенда на 1-ви и 2-ри август.

Това са решили днес 20-те елитни английски клуба. Информацията все още не е потвърдена официално от Премиър лийг, но медиите на Острова разкриват постепенно подробностите.

Първенството бе прекратено на 13 март заради пандемията от COVID-19, но след множество срещи и дискусии най-сетне има и конкретни дати за подновяването му.

Вчера клубовете взеха друго важно решение, одобрявайки преминаването към Фаза 2, включваща контактните групови тренировки.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА