Last news in Fakti

30 Май, 2020 08:29 2 842 12

Петър Жеков: ЦСКА 1948 ми предложиха 35 000 лева на месец, но ги отказах

  • футбол-
  • петър жеков-
  • цска

Който държи "Армията", той е ЦСКА, другите да си сменят името

Петър Жеков: ЦСКА 1948 ми предложиха 35 000 лева на месец, но ги отказах - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА 1948 ми предложиха 35 хиляди лева на месеца да работя при тях, но отказах, защото всички ветерани подкрепяме Гриша Ганчев. Това каза голмайстор №1 на ЦСКА и "А" група Петър Жеков. Той сподели още, че е против обединение между с новака в елита, което вече направиха и други легенди на "червения" клуб, между които Димитър Пенев и Георги Велинов.

"Няма две ЦСКА-та. Който държи "Армията", той е ЦСКА. Мисля, че ЦСКА 1948 трябва да се преименува, така както ползват вече и друга емблема. Гриша Ганчев даде 8 милиона лева. На нас няма да ни пречат 1948. Вкараха ги изкуствено в Първа лига. Нямат публика, имат максимум 100 фена", сподели Жеков.

Преди две години Жеков е бил поканен на мач на ЦСКА 1948. Тогава той получава фланелка на алтернативния клуб от бившия играч на "червените" от края на 70-те години на ХХ век Ангел Рангелов.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 цербер

    4 1 Отговор
    "ЦСКА 1948 ми предложиха 35 хиляди лева на месеца" На месец,бе Пена! Цвета Караянчева трева да пасе. Изкуствофакт: После се чудим,защо миски и гимнастички ходят с футболисти...... Много пари са нужни за прически,гримчета,токчета,сандалки,антихлопи,парцалки,тук-таме някоя луксозна колица,Дубай,плажчета,яхти и други.

    Коментиран от #4

  • 3 Левски 1914

    12 16 Отговор
    Бай Петре отиди на лекар да се прегледаш и ако лекаря те изкара здрав кажи на лекаря да отиде да се прегледа Цска ФАЛИРА Литекс НЕ Е Цска.

    Коментиран от #5

  • 4 Шопо

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "цербер":

    Епа они с Цвета са от един регион,бе
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Аз съм българче

    7 11 Отговор
    35хилки? Това, че си най-големият голмайстор по отбелязани голове в българския футбол не те прави нищо особено, че да получаваш толкова пари на месец. Нямаш нито треньорска кариера, нито опит като футболен мениджър и търсач на перспективни футболист или скаут както му казват сега. Помня, че по някое време плюеше и на оранжевото ЦСКА. Сега сигурно си вдигаш акциите и чякаш от Ганчев някое подаяние. Иначе, ако сме честни, то именно 1948 са наследниците на фалиралото преди години ЦСКА, тъй като след фалита, те започнаха началото си от аматьорския футбол. Това, че Ганчев има пари и може да купува емблема, стадион или подлизурковци, не означава, че може да купиш истина и история или и това вече се купува в "тулупова" България.
  • 8 Мим

    3 5 Отговор
    Абе Пена колкото цска 48 са цска ,които и те неса,но все пак по могат да претендират,защото тръгнаха от долните девизии,но твоето де го мислиш за цска,изобщо няма нищо общо за такова,нищо ,че заграбихте армията,това не ви прави такива и майкъла призна,че сте литекс Етрополе,това сте, не се върти и ти го беше признал,но като ти напълни гушката гришата ,смени песента.Ей такива сте вие..
  • 9 радев

    4 4 Отговор
    Чакам с нетърпение първия мач.Да видим на коя страна е публиката.Г-н Жеков дали е виждал толкова пари на куп?

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Бай Стою касапина

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "радев":

    Да, прав си. Иде Видьов ден. Тогава ще се разбере кой кум, кой сват, кой на булката брат.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.