Last news in Fakti

30 Май, 2020 09:07 4 157 1

Един от най-големите плейбои в чешкия футбол почина твърде млад

  • ярослав швах-
  • футбол

Швах беше истинска легенда на Злин, където играе в продължение на 15 години

Спортният свят получи поредната си шокираща новина. Един от най-големите плейбои в чешкия футбол Ярослав Швах почина твърде млад. Според информациите, той е получил инфаркт на 28 май само на 47-годишна възраст.

Швах беше истинска легенда на Злин, където играе в продължение на 15 години. Популярността му обаче е свързана не с успехите му на терена, а с покоряването на женските сърца.

Често е срещан в компанията на красиви жени и с хубаво питие в ръка. Именно затова получава прякора си Нюман, заради сравнение с американската филмова легенда Пол Нюман.

Наскоро Ярослав Швах е приключил тежък развод с майката на двете си деца. Заради раздялата той е бил изпаднал в дългове.

Един от най-големите плейбои в чешкия футбол почина твърде млад


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гръндж

    3 0 Отговор
    Жените изтощават батериите и мъжът в крайна сметка изключва. Така е за съжаление.