Last news in Fakti

4 Юни, 2020 12:45 13 355 6

Забраниха на Хълк Хоган и бившата му съпруга да посещават спортни събития...

  • хълк хоган-
  • кеч

Хълк Хоган от години е известен с това, че прави обидни забележки на расова основа

Забраниха на Хълк Хоган и бившата му съпруга да посещават спортни събития... - 1

Легендарният кечист Хълк Хоган и бившата му съпруга Линда получиха забрана да посещават спортни събития на AEW (All Elite Wrestling). Това е организация, конкурентна на Световната кеч федерация (WWE).

Новината беше обявена Тори Хан, който заедно с баща си Шахид Хан се главните инвеститори в AEW. Линда Хоган е отстранена заради скандална публикация в „Туитър“, свързана с протестите покрай смъртта на 46-годишния афроамериканец Джордж Флойд.

„Гледам обраните магазини покрай безредиците. Всички те са извършени от афроамериканци. Ако искат наистина да се чуят исканията им, трябва да се държат по-цивилизовано“, написа бившата съпруга на Хълк Хоган.

Впоследствие този туит беше изрит от нейния профил. Въпреки това блондинката и поднесените извинения Линда беше отстранена от посещение на събитията на AЕW.

Хълк Хоган от години е известен с това, че прави обидни забележки на расова основа. Заради ситуацията с протестите из цялата територия на САЩ, той също е отстранен.

66-годишният бивш кечист и Линда Хоган имаха 25-годишен брак, но се разведоха през 2007 г. Поводът бяха постоянните изневери на Хълк Хоган, чието истинско име е Тери Джийн Болеа.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 драгият зрител

    7 2 Отговор
    Този не беше съпруг и на Доли Партън?
  • 2 ДЕМОКРАЦИЯ

    24 2 Отговор
    Всеки да си прави каквото иска. .хапни пийни клецни. ..но и черните са големи расисти
  • 3 михо

    25 4 Отговор
    Либералната идиотия в действие. Поредната брутална атака на уждемократите срещу свободата на словото в държавата дето уж се бори за най-много свободи по света. А жената е казала само ,че трябва да се държат нормално. Нищо повече.
  • 4 Бул

    6 2 Отговор
    Всички медии до една забравиха да споменат, че убитият негър е "бивш" осъждан престъпник оказващ съпротива при арест за употреба на фалшиви банкноти.
    От друга страна полицайчето си го уби седейки 10 минути върху врата му.
    Както винаги истината е някъде по средата. Между другото има достатъчно видеа на полицейска бруталност и полицейски убийства на БЕЛИ, та да го обръщат неграта на расова основа. Просто в САЩ цари полицейщина...
  • 5 Хаха

    2 7 Отговор
    Тоя винаги е бил пълен клоун дори и на старини

    Коментиран от #6

  • 6 хохо

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Хаха":

    що не го предизвикаш тогава, хахаха