Last news in Fakti

4 Юни, 2020 10:27 1 149 1

Цветомир Найденов показа единствената си акция на ЦСКА 1948

  • цветомир найденов-
  • цска 1948-
  • акция-
  • футбол

Един от най-активните в социалните мрежи бизнесмени, свързан с футбола, не изневери на себе си и отново публикува любопитен пост на стената си във "Фейсбук"

Цветомир Найденов показа единствената си акция на ЦСКА 1948 - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на efbet Цветомир Найденов и един от най-активните в социалните мрежи бизнесмени, свързан с футбола, не изневери на себе си и отново публикува любопитен пост на стената си във "Фейсбук". Найденов пусна снимка на акцията на ЦСКА 1948, която притежава.

Както е известно, наскоро тарторите на сектор "Г" приканиха бизнесмена да зареже новия член на елита и да отиде в ЦСКА - като спонсор и акционер.

"Единствената ми акция на ЦСКА 1948 си остана за мен", написа тази сутрин Найденов.

 

 


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Tozi

    4 0 Отговор
    пак ли?