Last news in Fakti

5 Юни, 2020 23:26 2 630 3

Хубчев: Само прекрасният гол раздели двата отбора, иначе се представихме добре

  • левски-
  • петър хубчев-
  • футбол-
  • лудогорец

Интересува ни следващият мач

Хубчев: Само прекрасният гол раздели двата отбора, иначе се представихме добре - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски Петър Хубчев е на мнение, че единствено прекрасният гол на Каули Оливейра е разделил тима му от Лудогорец в днешния мач, завършил с успех за "орлите" с 1:0. Специалистът остана доволен от играта на "сините" въпреки загубата.

"Само прекрасният гол раздели двата отбора. Мисля, че се представихме доста добре. Винаги може да е по-добре. Сещам се за много неща, които можеше да направим по-добре. Аз съм повече от доволен от борбата, която показахме. Чисто футболно не бяхме толкова зле. Гениално изпълнение. Разбира се, че е съвсем друго да се играе официален мач след толкова дълга пауза. Не разполагаме с голям кадър. Трябва да компенсираме това с повече желание. Надявам се, че ще успеем".

"Интересува ни следващият мач. Нямаме забележки от морална гледна точка. Знам в какво състояние са половината момчета и какво мислят. Със сигурност голямо име като Наско Сираков ще доведе до промяна на ситуацията. Разговаряли сме много пъти с него".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цако

    15 0 Отговор
    Хубси откри топлата вода, че само головете разделят отборите.
  • 2 Баш Бащицата

    12 0 Отговор
    Ми, той един гол стига.
  • 3 Мимч

    3 0 Отговор
    Абе да си кажем,имаше желание и в началото добре играха,но има още какво да се желае.през 2 полувреме неможаха да неутрализират лудите.