Last news in Fakti

8 Юни, 2020 10:11 1 106 1

Шеф в ЦСКА: За Гриша Ганчев беше тежко покрай коронавируса, най-вече за бизнеса му

  • кристиано джарета-
  • цска-
  • гриша ганчев

Не съм видял отбори, които да ни превъзхождат

Шеф в ЦСКА: За Гриша Ганчев беше тежко покрай коронавируса, най-вече за бизнеса му - 1
Снимка: БГНЕС


Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета говори за оставащите до края на сезона мачове от efbet Лига и Купата на България. 

Ето какво каза той в ефира на БНТ:

"В двубоите за Купата трябва да сме под пълна пара. Определено трябва да насочим усилията си към спечелване на трофея. Не съм видял отбори, които да ни превъзхождат. Но в турнирните битки е нужно да си концентриран 180 минути. И двете срещи са ключови.

По отношение на селекцията има няколко стъпки. Първо трябва да се направи анализ на трансферния пазар, да се набележи базова група от играчи, да се постави оценка на дадените футболисти и да се прецени дали ще свършат работа на треньора.

За мен не е трудно да работя в ЦСКА, но е задължаващо, защото е голям клуб. За Гриша Ганчев беше тежко покрай коронавируса, най-вече за бизнеса му. Но той е силен характер и има здрава опора, в лицето на своето семейство.

Чувствам се прекрасно в ЦСКА и искам да си довърша работата. До следващия сезон има време", каза спортният директор на "червените", чийто договор изтича в края на кампанията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ГРЕША ГАНЧЕВ ПЛАТИ ДА УБИЯТ "КРУШАТА"- ЗА ДА МУ ГЕПИ ПЕТРОЛНИЯ БИЗНЕС !!! - " ПОДПУКАХА " ГО ЗА ЗАХАРНАТА МУ
    ДАЛАВЕРА - НО "ПЛАТИ " И ОСТАНА /БУРЯ СТОПИ ЗАХАРТА /!!! ЦСКАТОРИТЕ СА ТОЧНО КАТО ЛЕВСКАТОРИТЕ---ПАРИТЕ НА СЪУЧЕНИКА МИ - ОТ ЛОНДОН ЗА ФК"ЛЕВСКИ" СА НА ДС-ЖИВКОВ !!!!