Last news in Fakti

17 Септември, 2012 02:18 713 0

Лион би Аячо и отново оглави Лига 1

  • лион-
  • лига 1-
  • аячо-
  • адриан муту-
  • деян ловрен-
  • лисандро-
  • марсилия
Лион би Аячо и отново оглави Лига 1 - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Олимпик Лион отново се изкачи на върха на класирането на Лига 1, след като постигна четвърта победа от началото на сезона.

"Хлапетата" надиграха без особени проблеми Аячо с 2:0 в срещат от петия кръг на първенството. Дебют за корсиканците направи новата звезда на тима Адриан Муту, но освен с едно грубо влизане срещу Стед Малбранк, за което получи жълт картон, няма с какво да се запомни първия му мач.

Резултатът бе открит от Деян Ловрен, който се завърна в игра за първи път от финала за Купата на Франция през април, когато получи неприятна контузия. Хърватинът се разписа с глава след корнер в средата на първата част.

Второто попадение за Лион падна през втората част, когато бърза контраатака изведе Лиснадро Лопес на стрелкова позиция сам срещу вратаря и аржентинецът не сбърка. Дебют за Лион като резерви направиха Арнолд Мвуемба и Лусиано Мосон, които пристигнаха съответно от Лориен и Ница в края на трансферния прозорец.

Така Лион има вече 13 точки от пет мача и преди мача на Марсилия срещу Нанси довечера заема първо място в подреждането. Аячо пък е 14-ти с пет точки.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА