Last news in Fakti

18 Юни, 2020 17:17 1 094 0

Сетиен: Форматът на Шампионска лига е лош за всички

  • сетиен-
  • севиля-
  • барселона-
  • шампионска лига-
  • шансове-
  • титла-
  • ла лига

"С два двубоя имаш възможност да обърнеш резултата", смята наставникът на Барселона

Сетиен: Форматът на Шампионска лига е лош за всички - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Барселона Кике Сетиен даде пресконференция преди гостуването на тима му на Севиля в петък от 23:00 часа.

„Севиля се представи в предните си два мача много добро ниво. Сблъскваме се с екип, който ще ни затрудни и ще трябва да бъдем на изключително ниво, ако искаме да победим. Аз виждам отбора като способен да спечели оставащите 9 срещи до края на Ла Лига“, започна Сетиен.

„Не очаквахме да загубим Сержи. Ще видим как се развива контузията му. Няма конкретна дата. Ще зависи от това колко го боли. Френки вече изпитваше дискомфорт и предпочетохме да не рискуваме. На Луис Суарес са му необходими игрови минути, но дните между мачовете са малко", заяви специалистът относно контузиите на Сержи Роберто и Френки де Йонг, както и завръщането от такава на Луис Суарес.

Запитан за новия формат на Шампионска лига Сетиен заяви: „Форматът е по-лош за всички. С два двубоя имаш възможност да обърнеш резултата. На нас ни харесва да има два мача, но това е решението и трябва да се адаптираме. Трябва да се подготвим и психически. Очакваме да можем да изиграем реванша срещу Наполи на „Камп Ноу“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА