Last news in Fakti

23 Юни, 2020 05:13 1 218 0

Байер Леверкузен не пуска Хаверц в Челси преди Лига Европа да приключи

  • лига европа-
  • край-
  • участие-
  • вернер-
  • челси-
  • хаверц-
  • трансфер-
  • байер леверкузен

"Нали няма нужда да обяснявам, че нито един играч няма да си тръгне преди август?", заяви спортният директор на тима Руди Фьолер

Байер Леверкузен не пуска Хаверц в Челси преди Лига Европа да приключи - 1
Снимка: БГНЕС

Байер (Леверкузен) няма да позволи на нито един свой футболист да напусне преди довършването на сезона в Лига Европа, където тимът почти е на четвъртфинал. Спортният директор Руди Фьолер беше категоричен, че няма да допусне да се случи това, което Тимо Вернер направи в РБ (Лайпциг). Както е известно, нападателят отказа да играе в оставащите срещи в Шампионската лига и веднага след края на шампионата в Бундеслигата след седмица ще замине за новия си клуб Челси. Потърпевш от решението на Леверкузен е най-вече Кай Хаверц, който е свързван с куп отбори.

"Нали няма нужда да обяснявам, че нито един играч няма да си тръгне преди август?", заяви Фьолер пред "Кикер".

Точно преди прекъсването на сезона Байер надви Рейнджърс с 3:1 като гост в първи осминафинал от Лига Европа и е фаворит за продължаване напред. Турнирът ще се доиграе през август в Германия, което дава големи шансове на “аспирините” дори за нещо повече. Отделно Леверкузен е на финал за Купата на Германия, където на 4 юли ще се изправи срещу Байерн (Мюнхен).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА