Last news in Fakti

23 Юни, 2020 13:18 1 382 0

Барселона свали цената на Коутиньо

  • коутиньо-
  • барселона-
  • трансфер-
  • цена

Каталунците са готови да се разделят с бразилеца срещу 70 милиона евро

Барселона свали цената на Коутиньо - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона продължава да намалява цената на Филипе Коутиньо в опит да продаде бразилеца възможно най-скоро. Според "Мирър" каталунците са готови да приемат оферта в размер на 70 милиона евро. Най-голям интерес към плеймейкъра има от клубовете от Премиър лийг, но и те едва ли ще платят тази сума. Наскоро се появи информация, че Коутиньо и неговият агент Киа Джорабчиян правят всичко възможно да направят така, че бразилецът да се завърне в Ливърпул. За момента обаче от "Анфийлд" няма никакви индикации за подобен трансфер.

Барселона има нужда от това да събере точно 70 милиона евро от продажби до края на месеца, за да оправи финансовия си баланс за първата половина от годината.

Първоначално клаузата на Коутиньо, която бе включена в договора му за преотстъпване под наем в Байерн (Мюнхен), бе 120 милиона евро. Баварците отказаха да я платят, след което се твърдеше, че цената на халфа е била свалена на 100 милиона. Сега вече сумата е 70 милиона.

Ако никой не плати исканата цена, вероятно ще се стигне до ново преотстъпване под наем на Коутиньо.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА