Last news in Fakti

23 Септември, 2012 12:41 851 2

Левски се отървал от сурово наказание на УЕФА

  • левски-
  • фк сараево-
  • санкция-
  • европа-
  • сурово наказание
Левски се отървал от сурово наказание на УЕФА - 1
Снимка: Тодор Батков, БГНЕС

Наложеното наказание от 30 хил. евро за изцепките на феновете на Левски в мача с ФК Сараево може да се смята за "малкия дявол". "Сините" е можело да отнесат доста по-сурова санкция.

Това разкри изпълнителният директор на клуба Константин Баждеков. Левски е бил пред угрозата да играе пред закрити врата в Европа. 

"Имаше я тази опция, а и отделно пак щяхме да бъдем глобени солено. Не може да се каже, че сме се разминали, но поне не отнесохме най-тежката санкция.

Подобни глупости и изцепки на феновете бият по авторитета ни и са само в ущърб на клуба", заяви Баждеков.

Той недоволства, защото заради други изцепки на привържениците, но във вътрешния шампионат, са наложени още доста глоби. Според него, тези пари е можело да бъдат инвестирани в нещо за отбора.

"Само от началото на първенството, за първите пет кръга, имаме глоби за общо 10 хил. лв. Ние тези 70 хил. лв. (бел. ред. с глобата от УЕФА) можехме да направим нещо за стадиона или децата.

Дано феновете ни вече се успокоят и ни оставят и нас да си вършим спокойно работата и да няма повече такива ексцесии и допълнителни разходи за клуба", сподели още изпълнителният директор на клуба.
 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 dada

    0 2 Отговор
    можехме да направим нещо за стадиона или децата.... Поредната глупост, защо не го правите тези неща, когато няма глоби..

    Коментиран от #2

  • 2 ВИП АМГ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "dada":

    takiva kato teb ni izlagat muha haha